Nyord

No image

gjeddemafia Kampen mot gjeddemafiaen. […] Andungar, frosk og salamander er ille ute. Det same er aure. Til og med duppande menneskeføter langs bryggekanten kan bli angripne. Likevel er det nokon som med mafialiknande metodar smuglar, flyttar og spreier rovfisken til vatn den ikkje høyrer heime.

NRK Natur 28.5.2017

***

Facebook-fyll Advarer politikere mot facebookfylla.Norske politikere bør tenke gjennom alkoholinntaket, før de setter seg bak tastaturet. Hvis ikke risikerer de digital fylleangst, mener organisasjonen AV-OG-TIL.

NRK Buskerud 14.2.2017

***

flåttdans En tredjedel av dem som blir flåttsyke er barn. Nasjonalt flåttsenter lanserer nå en dans som lærer barn og unge om flått og flåttsmitte. […] Prosjektet skal etter hvert nå ut til hele Norden. Programmet består av quiz, et e-læringskurs og en flåttdans.

NRK Sørlandet 30.5.2017

***

hårturisme Mens de tradisjonelle turistene svikter Istanbul, blir en annen gruppe besøkende stadig mer synlig i byen. Det er unge arabiske menn som vil pynte på fasaden. […] Tyrkiske sykehus gir menn ny sveis for en femtedel av det det koster i europeiske land, ifølge avisen [Hurriyet], som spør om hår-turismen kan bli redningen for turismen.

NRK Urix 27.5.2017

***

nettstryk Politiet i Troms får nett-stryk. Av alle landets politidistrikter er Troms suverent dårligst til å informere publikum gjennom etatens egen nettportal. I en rapport levner politidirektoratet nettsatsingen til Troms politidistrikt liten ære. Politimester Truls Fyhn legger seg flat, og gir seg selv strykkarakter.

Bladet Tromsø 5.1.2017

***

offerlusekofte Men just den här tisdagen ska Johaug för sista gången vittna och sedan möta pressen. Hoppas att hon har lämnat offerlusekoftan hemma. Att hon slutar prata om huruvida hon gjort fel och i stället börjar prata om vad saken handlar om. Om att hon måste ta ansvar.

Aftonbladet 6.6.2017

Del denne siden

Del på Facebook Del på Twitter

Publisert:25.09.2017 | Oppdatert:25.09.2017