Språkrådet med nye nettsider

(13.4.15) Vi lanserer i dag nye nettsider. Noe innhold er nytt, noe er kjent fra før, men alt har fått ny og brukervennlig responsiv design. Dermed kan du lese stoffet vårt like lett enten du sitter foran datamaskinen, ligger på sofaen med nettbrettet eller er på farten med smarttelefonen.

Nytt og bedre

I tillegg til å innføre en ny teknisk løsning som gjør stoffet vårt mer tilgjengelig, har vi revidert og omstrukturert innholdet. Gjennom en innholdsrik meny får du raskt oversikt og finner veien til stoffet du trenger.

Vi lanserer også en ny tjeneste for deg som har språkspørsmål. Nå kan du søke i en base med tidligere spørsmål og svar, slik at du enkelt finner ut av det du lurer på. Basen blir jevnlig fôret med nye svar.

Gammelt og godt

En del stoff vil du kjenne igjen. Vi har ikke funnet opp nye kommaregler eller innført store språkreformer. Vi har fremdeles store mengder rådgivningsstoff, for privatpersoner, næringsliv og offentlig sektor. Vi har også all den informasjonen du venter å finne om norsk språkpolitikk og Språkrådets oppgaver og arbeidsområder.

Veien videre

Vi håper du er fornøyd med resultatet. Men vi setter ikke sluttstrek. Nettstedet vårt lever og utvikler seg, ikke minst på bakgrunn av brukernes ønsker og behov. Har du kommentarer eller innspill, send dem gjerne til oss, slik at vi kan forbedre oss.

Del denne siden

Del på Facebook Del på Twitter

Publisert:09.04.2015 | Oppdatert:28.08.2015